Велигденски 3000€ Промо Лотарија во Ле Гранд - Битола

Велигденски 3000€ во Ле Гранд Казино - Битола

Ние сме возбудени, а вие?

Овој велигден, промо лотарија од 3000€ само во Ле Гранд Казино во Хотел Епинал, Битола.

Покер, Блекџек, Рулет, Слот машини, одберете ја вашата омилена игра и бидете тоа што сите го посакуваат, добитникот на 3000€.

Секогаш фер игра.

Le Grand Casino.