ВИП СОБА

Во просториите на Лe Гранд Казино во Битола се наоѓа ВИП соба која ви нуди шанса за поголема дибивка.Располага со маса за Блекџек и Американски Рулет, во комфорна и пријатна атмосфера со посебни привилегии.

с

s