Локација

Скопје - Hotel Holiday Inn

"Le Grand Casino"- Скопје е сместено во Хотел "Holiday Inn" кој се наоѓа во центарот на Скопје.

 • Во ова казино има:

 • 3 маси за Американски рулет,
 • 3 маси за Блекџек,
 • 1 маса за Медитерански покер,
 • 1 маса за Американски покер,
 • 3 маси за Тексас Холдем покер 
 • 20 Автомати.

Покрај овие, има 2 маси кои се сместени во V.I.P. соба од кои една маса за Американски рулет и една маса за Блекџек.

Филип Втори Македонски бр.5, 1000 Скопје, Република Македонија 

Работно време: пон. - нед. 00.00 - 24.00

Телефон: 00389(0)23114562
Факс: 00389(0)23114241

Битола - Хотел Епинал

"Le Grand Casino"- Битола е сместено во Хотел "Епинал" кој се наоѓа во центарот на Битола.

Во ова казино има:

 • 4 маси for Американски рулет,
 • 4 маси for Блекџек,
 • 1 маси for Медитерански покер,
 • 1 маса for Американски покер,
 • 2 маси for Тексас Холдем покер
 • 39 автомати.

Широк Сокак бр.63, 7000 Битола, Република Македонија

Работно време: пон.- нед. 00.00 - 24.00

Телефон: 00389(0)47235772
Факс: 00389(0)47235773 

Е-пошта: casino@legrandcasinoonline.com