COVID-19 INFO

Le Grand Casino po monitoron nga afër epideminë Covid-19 dhe është e fokusuar në shëndetin dhe sigurinë e punonjësve dhe klientëve të saj.

Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur punonjësit dhe klientët tanë, ne respektojmë rregulloret e reja dhe ne jemi të gatshëm për ta bërë qëndrimin tuaj sa më të sigurt.

Bazuar në rregulloret dhe rekomandimet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Veriore, Casino Le Grand ka marrë masa parandaluese dhe mbrojtëse në lidhje me transferimin e KOVID-19.
-Certifikatë / konfirmim për imunizimin (vaksinimin) e virusit SARS-CoV-2, pra marrjen e dy dozave të vaksinës kundër sëmundjes infektive KOVID-19 ose
- Certifikatë / konfirmim për kalimin e KOVID-19 në 45 ditët e fundit, duke llogaritur nga dita e shërimit, për personat mbi 18 vjeç.
- Masat mbrojtëse shpallen në të gjitha kompanitë tona.
- Masat për distancën sociale dhe fizike janë futur duke përdorur shënimin e tokës
- Maskat janë të detyrueshme për punonjësit tanë dhe mysafirët / lojtarët / klientët tanë
- Shpërndarësit automatikë të dezinfektimit të duarve janë në dispozicion në pikat e kontaktit për mysafirët / lojtarët / klientët tanë 
- Të gjitha kompanitë, tavolinat, makinat tona dezinfektohen rregullisht me mjete dezinfektimi, përdorimi i të cilave miratohet nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë Veriore.
- Sipërfaqet e kontaktit dezinfektohen rregullisht.
- I gjithë stafi ynë është i pajisur me pajisje mbrojtëse personale. Luani të sigurt, qëndroni të sigurt.

Me respekt,
Casino Le Grand - Shkup dhe Manastir