ВЕЧЕР НА ДАМИТЕ

Секој Петок е вечер на ДАМИТЕ!

Забава, Уживање и многу Добивки!


Секој Петок за дамите се организира посебна забава и изненадувања.

Секоја дама има можност на рецепцијата од Казиното за 10€ да добие 20€, кои може да ги игра на омилената маса или слот машина.

Уживајте секој Петок во Ле Гранд Казино, Скопје.