Последна шанса да добиете 15.000€

Последна шанса да добиете 15.000€

Секој вторник и петок во Ле Гранд Казино во Скопје и секој петок и сабота во Ле Гранд Казино во Битола се оддржува најголемата промо лотарија.

Искористете ја оваа последна шанса да станете добитник на 15.000€. Промо лотарија која трае само до 15 јануари, 2022 во Ле Гранд Казино - Скопје & Битола.