ВЕЧЕР НА ДАМИТЕ

ВЕЧЕР НА ДАМИТЕ
Секоја Среда за дамите се организира посебна забава и изненадувања. Секоја дама има можност на рецепцијата од Казиното за 10€ да добијат 20€, кои можат да ги играат на омилена маса или слот машина. Воедно со овие тикети имаат можност за учествуво во наградните извлекувања во тој ден.