ПЛАТИ 50€ ЗЕМИ 75€

Секој ден Ле Гранд Казино во Скопје ви нуди можност за 50€ да земете 75€ ПРОМО ТИКЕТ со кој може да играте на вашата омилена слот машина.

Можноста за Промо тикетот може да ја искористите еднаш во 24 часа.