ПЛАТИ 10€ ЗЕМИ 20€

Секој Понeделник,Вторник и Четврток за сите љубители на слот машини Ле Гранд Казино нуди промо тикети. За секој тикет од 10€ добивате 20€. Купувањето на тикетите се врши на рецепција од Казиното.