LUCKY WINNER

Моменталната сума на Џекпотовите е:

JACKPOT 1 - 2150 EUR
JACKPOT 2 - 1266 EUR

Заклучно со вчерашниот ден износот на сумата за лотаријата за оваа Сабота, 09.03.2019 е:

WEEKLY PRIZE POOL - 2000 EUR

Сумата за лотаријата за месец Март моментално изнесува:

MONTHLY PRIZE POOL - 1900 EUR