30.000€ награден фонд

Ле Гранд Казино во Битола доделува секој месец 30000€ со секојдневно извлекување на награди во вкупен износ од 1000€. Купоните се доделуваат за сите играчи на маси и слот машини.Сумата која не е доделена се префрла во Сабота,а недоделените од секоја Сабота се акумулираат и доделуваат последната Сабота во тековниот месец.